Проект «Умники»- реалізується за підтримки МОН. Якщо вам хочеться користуватися розширеним спектром, то доведеться платити. На жаль, інтерфейс повністю англійською мовою.

В середньому курс триває до 2 місяців, а щотижня на нього треба витрачати орієнтовно 6 годин на навчання. На цій платформі містяться онлайн-курси з математики для 5-9 класів. Складовими кожного уроку є теоретичний (короткі інтерактивні відео до 6 хвилин) та практичний блоки (завдання).

платформи для дистанційного навчання

Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина долучилася до таких зустрічей,долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно зʼявляються анонси нових зустрічей. 15.learning.ua – освітня онлайн-платформа.

Курси Підвищення Кваліфікації Вчителів Історії, Правознавства Та Інтегрованого Курсу “громадянська Освіта”

Вони і зараз дуже активно і швидко розробляють контент платформи. Так викладачі радіотехнічного факультету, який на початку карантину зовсім не мав дистанційного контенту, розробили і розмістили на платформі вже одинадцять курсів. Всього кількість зареєстрованих викладачів складає 196, а два тижні тому їх було 185. MySchool.ua – навчальне онлайн-середовище для школярів, їх батьків, вчителів і керівників районних відділів освіти. Для адміністраторів шкіл працює облік шкільних підручників, конструктор електронних тестів, тематична соціальна мережа. Підходить для шкільної адміністрації та педагогам.

У сервісі немає ніякої нав’язливої ​​реклами, яка заважає процесу навчання. По-третє, можна створювати різні форми контролю учнів (тести, опитування, завдання). Для того щоб встановити систему і користуватися нею, необхідно мати хостинг і домен. І хоча сама програма безкоштовна, але обслуговування хостингу вам виллється в певну копієчку. У цьому випадку добре, якщо школа придбає хостинг і навчить усіх вчителів користуватися програмою Moodle. Інформаційний сайт про зруйновані заклади освіти під час агресії рф.

Передплата на рік коштує 19 доларів. Англомовний сервіс для розробки вікторин. Для роботи потрібно зареєструватися. На сайті є чимало готових україномовних тестів із різних предметів та тем. Це українська версія навчальних відео популярної освітньої платформи Khan Academy. Тут можна знайти уроки з геометрії, тригонометрії та алгебри.

Освіта

За допомогою MineTest можна вивчати математику, іноземні слова, основи економіки та навіть створювати тематичні екскурсії по віртуальному місту. Ервіс для проведення відеоконференцій та онлайн-зустрічей. Сервіс для проведення відеоконференцій та онлайн-зустрічей. Для закладів освіти з метою спрощення створення, поширення і класифікації завдань безпаперовим шляхом. Країнський громадський проєкт масових відкритих онлайн-курсів. Легко запрошувати учнів і їх батьків, а також взаємодіяти з ними.

Курси Підвищення Кваліфікації Вчителів Румунської Мови Та Літератури

В умовах поділу уроку на синхронну та асинхронну частини навчальні матеріали потрібно відповідно адаптувати. Подумайте і визначте, що озвучити під час онлайн-уроку, а яку частину матеріалу надати на самостійне опрацювання, роботу в групах тощо. Розглянемо, як директорові та педагогам налагодити роботу в умовах дистанційного навчання.

Отже, під час карантину не потрібно переводити учнів на дистанційну форму. Це буде “традиційна” форма навчання із застосуванням технологій дистанційного навчання. Забезпечте педагогам повноцінний лікарняний у випадку хвороби. Технології дистанційного навчання, безумовно, дають змогу запобігти поширенню вірусів під час уроків, не перериваючи спілкування учнів між собою та вчителями. Однак педагоги мають право перебувати на лікарняному, не проводячи занять. Крім того, на час воєнного стану дистанційні школи надали безкоштовний доступ до навчання.

Програма працює як на Windows, macOS, Linux, Android та iOS так і у web-версії. Тут варто окремо наголосити, що в браузері Skype реалізований чудово і практично не відрізняється від десктопного варіанту, тож встановлювати його на свій ПК не обов’язково. lyceum24.zt.ua На жаль, ні Ванга, ні Сімпсони завчасно не передбачили карантин. Хоча розсилки в Вайбері іноді й пліткують про зворотне, жодна школа заздалегідь не готувалася до масштабного переходу на дистанційну освіту. Аналог всесвітньо відомої гри Minecraft.